Скільки страв з кабачка ви знаєте? Два? Три? Максимум п’ять, не більше. А ось французькі кулінарні книги нараховують близько двохсот рецептів приготування кабачка. Мабуть, найвідоміше блюдо Франції з використанням кабачка – це рататуй, але скільки є ще інших, не менш смачних, страв. Особливістю кабачка є його не яскраво виражений смак, тому готуючи кабачок, потрібно обов’язково додавати інгредієнти з яскравим смаком або ароматні спеції. Наприклад, у кабачкову ікру додається томатна паста, навіть самі звичайні смажені кабачки кружечками подаються з часниковим соусом.
Урізноманітнити ваше щоденне меню допоможуть неймовірно смачні кабачки в духовці, рецепти швидко і смачно допоможуть приготувати ласощі для всієї родини. Особливою популярністю як у французів, так і у нас користуються човники з кабачки, фаршировані м’ясним фаршем або грибами, також дуже смачними також виходять кружечки кабачків, запечені під вершковим соусом з ароматними травами. Спробуйте кілька рецептів приготування кабачків, і я впевнена, що цей овоч назавжди увійде у ваш раціон.