Кабачки в клярі з сиром
Кабачки, смажені в клярі з сиру – дуже смачна закуска, яка виходить злегка хрусткою.
Можна подавати з яким-небудь соусом, наприклад, цибулевим.
Необхідні продукти:
- 120 мілілітрів води;
- одне яйце;
- три кабачка;
- приправи за смаком;
- 100 грам сиру;
- приблизно 60 грам борошна.
Процес приготування:
- З’єднуємо між собою всі зазначені інгредієнти зі списку, крім сиру. У результаті повинна вийти маса середньої густоти. Заправляємо її спеціями за смаком, можна покласти сіль, перець, трави.
- Кабачки нарізаємо, як вам більше подобається, кружечками і смужками, мачає в приготовлену суміш і смажимо з двох боків до рум’яності. Коли вони будуть майже готові, присипаємо тертим сиром.