Кабачки в клярі – 7 рецептів приготування

Кабачки в клярі з сиром

Кабачки, смажені в клярі з сиру – дуже смачна закуска, яка виходить злегка хрусткою.

Можна подавати з яким-небудь соусом, наприклад, цибулевим.

Необхідні продукти:

  • 120 мілілітрів води;
  • одне яйце;
  • три кабачка;
  • приправи за смаком;
  • 100 грам сиру;
  • приблизно 60 грам борошна.

Процес приготування:

  • З’єднуємо між собою всі зазначені інгредієнти зі списку, крім сиру. У результаті повинна вийти маса середньої густоти. Заправляємо її спеціями за смаком, можна покласти сіль, перець, трави.
  • Кабачки нарізаємо, як вам більше подобається, кружечками і смужками, мачає в приготовлену суміш і смажимо з двох боків до рум’яності. Коли вони будуть майже готові, присипаємо тертим сиром.
Дивіться також:  Різотто – класичний рецепт і 10 варіантів приготування