Проста кабачкова ікра – рецепт простіше нікуди
Цей варіант освоїть навіть старшокласник. Інгредієнти для простої кабачкової ікри:
- 2 середніх кабачка;
- 2 середніх цибулини;
- 1 морква;
- 1 великий помідор;
- часник;
- інші овочі за бажанням;
- томатна паста;
- сіль, спеції.
Всі ваші улюблені овочі для ікри і кабачок — пропустіть через м’ясорубку або кухонний комбайн.
Співвідношення – на одну частину кабачків – 0,5 частини інших овочів.
Поставте тушкувати на середній вогонь – зайва рідина повинна википіти. Через 10 хвилин додайте томатну пасту, посоліть за смаком.
Готуйте на невеликому вогні 40-60 хвилин. Якщо ви хочете зробити закуску більш ароматною, можете додати улюблені приправи за смаком.