В апельсиновому соусі
Інгредієнти: 2 філе птиці, 4 великих соковитих апельсина, 190 мл сухого білого вина, 8 столових ложок соєвого соусу, стакан курячого бульйону, сіль, чорний перчик, 3 чайні ложки цукру. Як приготувати качину грудку з соусом з апельсинів, розказано далі.

Грудки натираються сіллю, присипаються перчиком і залишають на півгодини маринуватися.
Сік всіх апельсинів з бульйоном і вином вариться до кипіння. Потім додається цукор, суміш нудиться до загустіння.
У сковорідці без масла смажаться грудки. З ємності зливається жир, туди додається соєвий соус, і компоненти тушкують ще 7-8 хвилин під кришкою.
Готова птах ріжеться пластинками, поливається апельсиновим соусом і подається до столу.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8