Качина грудка – 8 рецептів приготування

В апельсиновому соусі

Інгредієнти: 2 філе птиці, 4 великих соковитих апельсина, 190 мл сухого білого вина, 8 столових ложок соєвого соусу, стакан курячого бульйону, сіль, чорний перчик, 3 чайні ложки цукру. Як приготувати качину грудку з соусом з апельсинів, розказано далі.

  • Грудки натираються сіллю, присипаються перчиком і залишають на півгодини маринуватися.
  • Сік всіх апельсинів з бульйоном і вином вариться до кипіння. Потім додається цукор, суміш нудиться до загустіння.
  • У сковорідці без масла смажаться грудки. З ємності зливається жир, туди додається соєвий соус, і компоненти тушкують ще 7-8 хвилин під кришкою.
  • Готова птах ріжеться пластинками, поливається апельсиновим соусом і подається до столу.

    Дивіться також:  Локшина по-флотськи – 7 смачних рецептів приготування
    Прокрутка до верху