Качина грудка – 8 рецептів приготування

З яблуками і брусницею

Інгредієнти: качина грудка, кисло-солодке яблуко, 2-3 столові ложки брусниці, сіль, пахучі трави.

  • Шкіра з птиці не знімається. Досить зробити насічки по поверхні. Грудка натирається травами і сіллю.
  • Смажиться шматок шкірою вниз без масла 5-6 хвилин. Потім з іншого боку ще пару хвилин. Дуже важливо не перепечеться птицю.
  • У що залишився від грудки жирі готуються тонкі часточки фруктів з обох сторін. Коли яблука зарум’яняться, до них висипаються ягоди.
  • Подається птах з готовими фруктами і ягодами в гарячому вигляді.

    Дивіться також:  Страви з креветок — 15 рецептів приготування в мультиварці, в духовці і на плиті
    Прокрутка до верху