Під соусом каррі
Такий соус готується просто і швидко. Він відмінно доповнює качку з рисом. Інгредієнти: зубок часнику, склянка рису, 630 г качиної грудки, 30 г борошна, цибулина, 4 г карі, 2 великі ложки томат-пасти, склянка будь-якого бульйону, дрібку меленого імбиру, сіль.

Підготовлені грудки спочатку обсмажують з обох боків до скоринки на оливковій олії. Далі вони запікаються в духовці 12-14 хвилин при високій температурі.
Цибулю і часник страхуються в сковороді з рештою жиром. В зажарку виливається бульйон, додається томат-паста і борошно. Інгредієнти нудяться 2-4 хвилини. За цей час потрібно ложкою розбити навіть самі дрібні грудочки борошна. У соус додається сіль, імбир, каррі. Маса нудиться на повільному вогні ще 20 хвилин.
Рис відварюється в солоній воді до готовності.
Грудки заливаються сумішшю з сковорідки і повертаються в духовку ще на 10 хвилин.
На порційні тарілки викладається рис, а поверх нього — качка з соусом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8