В маринаді з червоної смородини
Це по-справжньому святковий урочистий варіант страви. Він точно дозволить приємно здивувати гостей. Інгредієнти: 4 великі качині грудки, півпачки жирного масла, 3 бутона гвоздики, 150 г рідкого меду, 4 гілочки майорану, 320 г свіжої або замороженої червоної смородини, маленький корінець імбиру, сіль, суміш перчиком.



Спочатку у заздалегідь промитого і просушеного м’яса робляться надрізи на шкірці, після чого вони обсмажуються на оливковій олії з обох сторін.
У невеликому сотейнику розтоплюється мед. В нього додають вершкове масло. Коли маса стане рідкою, у неї відправляється сіль, перець, очищений і натертий імбир, подрібнена гвоздика.
Як тільки суміш почне карамелизоваться, можна потроху вводити в неї ягоди. Готується соус до однорідності.
Далі маса виливається в сковороду з шматочками качки. Потрібно гарненько прогріти вміст, щоб грудка наситилася ароматами соусу.
Прикрашається вийшло страва гілочки майорану.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8