Качка по-пекінськи — п’ять рецептів приготування в домашніх умовах

В апельсинової глазурі

Трохи фантазії і качка стане ще більш пікантною. Спробуйте додати нотку апельсина і трішки коньяку — аромат буде особливим.

  • На ніч залиште тушку в холоді, натертої коньяком і сіллю.
  • Далі натріть цедру апельсина і перемішайте з медом.
  • Обмажте сумішшю птицю і залиште ще на три-чотири години.
  • Випікайте в фользі на середньому жарі.

Утворився жир час від часу зливайте, а через годину після початку запікання змастіть птицю апельсиновим соком з соєвим соусом (на склянку соку 3 ст. ложки соусу). Повторіть ще раз, дожаривая качку до готовності.

Дивіться також:  Куряча грудка в клярі на сковороді – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху