Качка по-пекінськи — п’ять рецептів приготування в домашніх умовах

Як правильно їсти качку по-пекінськи?

Будь-яка їжа, а пекінська качка тим більше, для китайців церемонія.

Передбачено два варіанти подання — качка з коржами або млинцями або, що рідше, з порожніми кунжутним булочками.

Якщо ви опинитеся в китайському ресторані, то вам, швидше за все, принесуть страву з найтоншим чином нарізаними скибочками качки і млинцями (коржі).

  • Млинець слід щедро намазати соусом (сливовим, соєвим або Хойсин).
  • На нього покласти шматок качки.
  • Далі покласти кілька пір’їнок зеленої цибулі чи цибулі-порею.
  • А потім — соломку з огірка.

Все це загортається трубочкою і з апетитом уплетается. В булочку укладаються ті ж інгредієнти.

Дивіться також:  Як приготувати коропа в духовці цілком – 7 смачних рецептів
Прокрутка до верху