Кальмари, смажені з цибулею – 7 рецептів щоб кальмар залишився м’яким

Зі сметаною заливкою

Кальмар, смажена з цибулею та сметаною, виходить особливо м’яким і ніжним. Його можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Сметану беріть не дуже жирну, до 15%.

Необхідні продукти:

  • дві цибулини;
  • 650 грам кальмарів;
  • маленька баночка сметани вагою 200 грамів;
  • ложечка цукру;
  • сіль і перець на свій смак.

Процес приготування:

  • Морепродукт добре промити, відправити в каструлю з підсоленою водою і варити її близько двох хвилин після кипіння, а потім нарізати.
  • Цибулю подрібнюємо на колечка, обсмажуємо на сковороді до рум’яного стану і додаємо до нього кільця кальмара. Продовжуємо смажити ще дві хвилини.
  • Вливаємо вказану кількість сметани, робимо вогонь більш слабким і готуємо ще п’ять хвилин до м’якості.
Дивіться також:  Кордон блю – 9 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху