Кальмари, смажені з цибулею – 7 рецептів щоб кальмар залишився м’яким

З додаванням моркви

Страва, підходить для тих, хто хоче правильно харчуватися, в ньому є всі необхідні білки і користь вітамінів. Подавати краще в гарячому вигляді.

Необхідні продукти:

  • 60 грам кальмарів;
  • дві середні цибулини і стільки ж моркви;
  • спеції на свій смак;
  • дві ложки рослинної олії.

Процес приготування:

  • Кальмари спочатку опускаємо в окріп, а потім у холодну воду, тоді вони дуже швидко і легко будуть чиститись. Промиваємо їх і нарізаємо на кільця.
  • Цибулю подрібнюємо на невеликі кубики, а морквину тремо на крупній тертці. Відправляємо овочі на добре прогріту сковороду і смажимо до рум’яності в рослинному маслі.
  • Викладаємо до них кальмари, приправляємо спеціями і тримаємо на плиті ще не більше двох хвилин, після чого знімаємо і подаємо до столу.
Дивіться також:  Самса з гарбузом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху