Кальмари, смажені з цибулею – 7 рецептів щоб кальмар залишився м’яким

Смажені кальмари з цибулею і часником

Необхідні продукти:

  • кілограм кальмарів;
  • дві середні цибулини;
  • три ложки рослинного масла;
  • приправи на свій смак;
  • три зубчики часнику.

Процес приготування:

  • Морепродукт очищаємо, добре промиваємо і подрібнюємо на тонкі кільця.
  • Цибулю нарізаємо як вам зручно і відправляємо смажитися на гарячу сковороду з маслом до утворення красивого рум’яного кольору.
  • Коли цибуля майже дійде до потрібного стану, додаємо до нього шматочки часнику, тримаємо на плиті хвилинку і викладаємо кальмари.
  • Готуємо на сильному вогні не більше двох хвилин, не забувши приправити страву спеціями, потім знімаємо, наполягаємо близько 10 хвилин під кришкою і подаємо.
Дивіться також:  Лазанья з куркою — 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху