Смажені кальмари з цибулею і часником
Необхідні продукти:
- кілограм кальмарів;
- дві середні цибулини;
- три ложки рослинного масла;
- приправи на свій смак;
- три зубчики часнику.
Процес приготування:
- Морепродукт очищаємо, добре промиваємо і подрібнюємо на тонкі кільця.
- Цибулю нарізаємо як вам зручно і відправляємо смажитися на гарячу сковороду з маслом до утворення красивого рум’яного кольору.
- Коли цибуля майже дійде до потрібного стану, додаємо до нього шматочки часнику, тримаємо на плиті хвилинку і викладаємо кальмари.
- Готуємо на сильному вогні не більше двох хвилин, не забувши приправити страву спеціями, потім знімаємо, наполягаємо близько 10 хвилин під кришкою і подаємо.