Як посмажити в мультиварці
Для цього рецепта краще брати свіжий, а не заморожений продукт, тоді ви точно не отримаєте жорстке м’ясо.
Необхідні продукти:
- три зубчики часнику;
- 600 грам кальмарів;
- дві ложки рослинної олії;
- спеції за смаком;
- дві цибулини.
Процес приготування:
- Кальмари ошпарюємо окропом, потім відразу опускаємо в холодну воду і легко очищаємо від плівок, промиваємо та нарізаємо на смужки або кільця, так, щоб їх товщина була не більше семи міліметрів.
- Цибуля звільняємо від шкірки, нарізаємо на кружечки, викладаємо на дно чаші мультиварки, не забувши влити туди рослинне масло. Включаємо прилад в режим «Випічка» або «Смаження» і доводимо цибулю до золотистого кольору.
- Потім додаємо нарізані кальмари, приправляємо всі спеціями і тиском часником.
- Продовжуємо готувати, поки не випарується вся з’явилася рідина, зазвичай на це йде не більше кількох хвилин. Виймаємо морепродукт і можна їсти. Подаючи, прикрасьте блюдо рубаною зеленню.