Фарш розморозити і перемістити в каструлю, попередньо додавши масло.
Обсмажити на режимі «Смаження» або «Випічка» протягом 5 хвилин.
Моркву натерти великими шматочками.
Цибулю нарізати півкільцями.
Викласти до фаршу, перемішати і смажити кілька хвилин.
Капусту нашаткувати довгою соломкою і відправити до всіх інгредієнтів у чашу.
Вилити воду, закрити кришку і готувати на режимі «Гасіння» сорок хвилин.
За кілька хвилин до вимкнення додати томатну пасту і все гарненько перемішати, посоливши і поперчив.
Рецепт приготування з сосисками
Цей варіант більш бюджетний і готується набагато швидше, ніж капуста з м’ясом або фаршем. Це блюдо приготувати зможе навіть школяр.
кілограмовий качан капусти;
пів кілограма сосисок або сардельок;
200 гр. моркви;
велика цибулина;
стакан води;
пару штук перців і помідорів;
пара ложок рослинного масла.
Приготування
У ємність виливаємо масло.
Відправляємо в чашу цибулю, попередньо нарізаний великими шматочками або півкільцями.
Моркву натираємо крупно і відправляємо до цибулі, все гарненько перемішуємо.
Помідори і перець нарізаємо на середні кубики і відправляємо до інших овочів.
Сосиски нарізаємо на кружечки і викладаємо в чашу.
Нашатковану капусту відправляємо до всіх інгредієнтів, додаємо воду, приправи, сіль і готуємо на режимі «Гасіння» протягом півгодини.
Приготування тушкованої капусти з картоплею
Таке блюдо виходить більш ситним і з розряду гарніру переходить в розряд основних страв за рахунок додавання картоплі. За бажанням можна додати м’ясо або фарш.
Каструлю ставимо на режим смаження, додаємо в неї масло і викладаємо нарізані овочі. Обсмажуємо пару хвилин.
Перці і помідори нарізаємо великими шматочками і відправляємо в чашу.
Картоплю нарізаємо великими шматочками і відправляємо до всіх інгредієнтів.
Шаткуємо капусту, закладаємо її верхнім шаром і наливаємо воду.
Вибираємо режим «Гасіння» і готуємо протягом півгодини.
Щоб блюдо вийшло більш смачним і ситним, воду можна замінити на м’ясний бульйон.
Капуста тушкована з грибами в мультиварці Редмонд
Ця страва може прикрасити навіть святковий стіл. Приготування займає мінімум часу, а в результаті виходить неймовірно смачне і ситне блюдо.
пів кілограма капусти;
велика цибулина;
велика морквина;
стакан води або м’ясного бульйону;
пара столових ложок томатної пасти;
300 гр. будь-яких грибів (можна заморожені або консервовані);
пара столових ложок олії.
Приготування
Моркву натираємо крупно.
Цибулю нарізаємо великими кубиками або півкільцями.
В мультиварці вибираємо один з режимів: «Смаження» або «Випічка».
У ємність виливаємо масло і відправляємо туди овочі.
Готуємо гриби (чистимо або розморожуємо) і відправляємо в чашу.
Капусту шаткуємо досить крупно і додаємо до всіх інгредієнтів.
Міняємо режим га «Гасіння», додаємо воду і готуємо близько півгодини.
За кілька хвилин до відключення мультиварки додаємо томатну пасту, солимо і перчимо.
За бажанням можна додати будь-які спеції і зелень. Це додасть страві пікантний і цікавий смак, який сподобається навіть найвимогливішому гурманові. Це відбувається завдяки тому, що в тушковану капусту додаються гриби.