Квашена капуста тушкована з м’ясом
Перед приготуванням квашену капусту віджимають, пробують. Якщо смак кислий, то потрібно залити холодною водою й промити. Якщо не допомогло, то дозволяється протягом 10 хвилин проварити. Потім рідину злити і віджати.
Інгредієнти:
- капуста квашена – 700 гр.;
- м’ясо – 500 гр.;
- цибуля – 2 шт.;
- помідори 2 шт. можна замінити на томатну пасту – 4 ст. л.;
- рослинна олія – 4 ст. л.;
- спеції (насіння кмину, запашний з гострим перцем);
- сіль.
Починають готувати:
- Нарізати м’ясо шматочками середнього розміру.
- Подрібнити цибулю, потім трохи обсмажити.
- Обсмажити м’ясо з кмином, поки вона не придбає білий відтінок, це приблизно 10 хвилин.
- Додати томати і залити гарячою водою. Рідина повинна трохи прикрити вміст сковороди.
- Квашену капусту додати до решти інгредієнтів і томят 60 хвилин. Незадовго до готовності посолити.
Любителі часнику можуть додати його в кінці варіння.