Капуста тушкована з м’ясом – 8 рецептів

Квашена капуста тушкована з м’ясом

Перед приготуванням квашену капусту віджимають, пробують. Якщо смак кислий, то потрібно залити холодною водою й промити. Якщо не допомогло, то дозволяється протягом 10 хвилин проварити. Потім рідину злити і віджати.

Інгредієнти:

  • капуста квашена – 700 гр.;
  • м’ясо – 500 гр.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • помідори 2 шт. можна замінити на томатну пасту – 4 ст. л.;
  • рослинна олія – 4 ст. л.;
  • спеції (насіння кмину, запашний з гострим перцем);
  • сіль.

Починають готувати:

  • Нарізати м’ясо шматочками середнього розміру.
  • Подрібнити цибулю, потім трохи обсмажити.
  • Обсмажити м’ясо з кмином, поки вона не придбає білий відтінок, це приблизно 10 хвилин.
  • Додати томати і залити гарячою водою. Рідина повинна трохи прикрити вміст сковороди.
  • Квашену капусту додати до решти інгредієнтів і томят 60 хвилин. Незадовго до готовності посолити.

Любителі часнику можуть додати його в кінці варіння.

Дивіться також:  Шанежки з картоплею – 8 рецептів приготування, як у бабусі