Карбонат свинячий – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

У фользі

Склад продуктів: кіло карбонату, 4-6 часникових зубків, 1 мал. ложка без гірки солі, суміш спецій, в яку обов’язково входить коріандр, карі та куркума.

  • Промитий і обсушенный шматок м’яса шпигається часником. Для цього пряні зубки розрізають на 2-3 частини.
  • Зверху шматок щедро покривається сумішшю спецій і солі.
  • Заготовка обертається фольгою. Кінці покриття щільно скріплюються.
  • Запікається свинячий карбонат в духовці у фользі трохи менше години. Далі покриття відкривається, і м’ясо продовжує готуватися ще 10-12 хвилин.

    Дивіться також:  Фунчоза з куркою – 7 рецептів, як приготувати фунчозу
    Прокрутка до верху