Карбонат свинячий – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

В мультиварці

Склад продуктів: 730-750 г карбонату, пучок різноманітної свіжої зелені, велика сіль, гранульований часник, спеції для свинини.

  • Карбонат добре промивається прохолодною водою і нарізається стейками. Зрізати з нього сало не потрібно.
  • Стейки відправляються в глибоку тарілку. До них висипається суміш спецій, сіль, гранульований часник. Складові перемішуються.
  • М’ясо відправляється в чашу «розумної каструлі». Там його можна викладати відразу у кілька шарів.
  • У програмі для випічки при закритому клапані випуску пари карбонат готується в мультиварці 45 хвилин.
  • Подається ніжне м’ясо з будь-яким гарніром.

    Дивіться також:  Голубці зі свіжої капусти класичні - 10 покрокових рецептів
    Прокрутка до верху