Карбонат свинячий – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

Карбонат свинячий на сковороді — самий простий рецепт

Склад продуктів: 620-640 г карбонату, велика сіль, суміш спецій для свинини.

  • М’ясо миється, підсушується і нарізають скибками товщиною приблизно 1,5 см По діагоналі на шматках роблять неглибокі надрізи. Потрібно злегка відбити їх спеціальним молотком через харчову плівку.
  • Необхідно щедро натерти свинину сумішшю з солі і різноманітних приправ.
  • Далі заготовки обсмажуються на дуже гарячій сковороді без масла. Мінімум кожен шматок готується по 7-8 хвилин з одного боку.
  • Після перевертання скибочок обсмажування триває.
  • Гаряче готове м’ясо можна відразу подавати до столу. Його чудово доповнять будь-які гострі соуси.

    Дивіться також:  Як готувати бешбармак – 6 рецептів з куркою, яловичиною або свининою
    Прокрутка до верху