Карбонат свинячий – 7 рецептів, як приготувати в домашніх умовах

В духовці з картоплею

Склад продуктів: кіло карбонату, 170 г твердого сиру, 6-7 картопляних бульб, 2 цибулини, 4 великі ложки кетчупу, половина склянки жирного майонезу, сіль за смаком, сушені трави.

  • М’ясо промивається, підсушується і нарізається медальйонами поперек волокон. Товщина скибочок повинна бути близько 1 див.
  • Далі вони відбиваються і змащуються маринадом з майонезу, солі, кетчупу і сушених трав. М’ясо буде «відпочивати» в холоді близько 4 годин.
  • Картопля відварюється в мундирі, чиститься, нарізають кружечками і вкладається в промаслений форму. Зверху розподіляється м’ясо, полуколечки цибулі і тертий сир.
  • Продукти заливаються маринадом і запікаються в гарячій духовці трохи менше години.

    Дивіться також:  Картопля в мундирі – 6 рецептів запікання та варіння
    Прокрутка до верху