В духовці з картоплею
Склад продуктів: кіло карбонату, 170 г твердого сиру, 6-7 картопляних бульб, 2 цибулини, 4 великі ложки кетчупу, половина склянки жирного майонезу, сіль за смаком, сушені трави.

М’ясо промивається, підсушується і нарізається медальйонами поперек волокон. Товщина скибочок повинна бути близько 1 див.
Далі вони відбиваються і змащуються маринадом з майонезу, солі, кетчупу і сушених трав. М’ясо буде «відпочивати» в холоді близько 4 годин.
Картопля відварюється в мундирі, чиститься, нарізають кружечками і вкладається в промаслений форму. Зверху розподіляється м’ясо, полуколечки цибулі і тертий сир.
Продукти заливаються маринадом і запікаються в гарячій духовці трохи менше години.