Карпаччо з курки – 6 рецептів в домашніх умовах

Класичне карпаччо з курки

В даному випадку ми приготуємо карпаччо з грудки курки. Зробити таку закуску дуже легко, головне-мати бажання. А вже смак отриманого страви просто вразить ваших гостей.

Компоненти:

  • 0,3 кг грудинки;
  • 1 ст. л оливкової олії;
  • лимон;
  • спеції;
  • гілочка рукколи;
  • 0,1 кг Пармезану;
  • 4 черрі.

Приготування:

  • Промиту грудинку ділимо на кілька шматків, які обгортаємо харчовою плівкою і ставимо в морозилку.
  • Видавлюємо сік з лимона, доливаємо в нього масло, збиваємо складу виделкою, солимо і перчимо.
  • Коли філе добре затверділо, акуратно нарізаємо її тоненькими шматочками. Професійні кухарі використовують для цього слайсер. Якщо він у вас є – це значно полегшить процес приготування. Якщо ні, шинкуйте м’ясо як можна тонше.
  • Викладаємо нарізку на тарілку, поливаємо соусом, прикрашаємо часточками лимона, порізаними навпіл черрі і гілкою рукколи. Посипаємо готову закуску тертим Пармезаном.
Дивіться також:  Курка в духовці – 17 рецептів приготування
Прокрутка до верху