Класичне карпаччо з курки
В даному випадку ми приготуємо карпаччо з грудки курки. Зробити таку закуску дуже легко, головне-мати бажання. А вже смак отриманого страви просто вразить ваших гостей.
Компоненти:
- 0,3 кг грудинки;
- 1 ст. л оливкової олії;
- лимон;
- спеції;
- гілочка рукколи;
- 0,1 кг Пармезану;
- 4 черрі.
Приготування:
- Промиту грудинку ділимо на кілька шматків, які обгортаємо харчовою плівкою і ставимо в морозилку.
- Видавлюємо сік з лимона, доливаємо в нього масло, збиваємо складу виделкою, солимо і перчимо.
- Коли філе добре затверділо, акуратно нарізаємо її тоненькими шматочками. Професійні кухарі використовують для цього слайсер. Якщо він у вас є – це значно полегшить процес приготування. Якщо ні, шинкуйте м’ясо як можна тонше.
- Викладаємо нарізку на тарілку, поливаємо соусом, прикрашаємо часточками лимона, порізаними навпіл черрі і гілкою рукколи. Посипаємо готову закуску тертим Пармезаном.