Карпаччо з курки – 6 рецептів в домашніх умовах

Варіант для коптильні

Якщо ви є власником коптильні, то ця технологія приготування карпаччо саме для вас. Закуска буде не тільки смачною, але також неймовірно ароматною, і точно здивує кожного, хто її спробує.

Компоненти:

  • філе куряче;
  • 30 мл коньяку;
  • 3 ст. л солі;
  • 1 ст. л оливкової олії;
  • сік 1 лимона.

Приготування:

  • Натираємо порізане на шматки м’ясо коньяком і сіллю, залишаємо маринуватися на добу. Після цього загортаємо заготовки в марлю і ставимо ще на стільки ж у холодильну шафу.
  • Викладаємо шматочки філе в коптильню і вмикаємо режим холодного копчення на строк від півгодини до 45 хвилин.
  • Нарізаємо м’ясо слайсами, поливаємо оливковою олією і скроплюємо лимонним соком. При подачі можна прикрасити закуску зеленню.
Дивіться також:  Вівсяна каша в мультиварці на молоці – 6 рецептів
Прокрутка до верху