Варіант для коптильні
Якщо ви є власником коптильні, то ця технологія приготування карпаччо саме для вас. Закуска буде не тільки смачною, але також неймовірно ароматною, і точно здивує кожного, хто її спробує.
Компоненти:
- філе куряче;
- 30 мл коньяку;
- 3 ст. л солі;
- 1 ст. л оливкової олії;
- сік 1 лимона.
Приготування:
- Натираємо порізане на шматки м’ясо коньяком і сіллю, залишаємо маринуватися на добу. Після цього загортаємо заготовки в марлю і ставимо ще на стільки ж у холодильну шафу.
- Викладаємо шматочки філе в коптильню і вмикаємо режим холодного копчення на строк від півгодини до 45 хвилин.
- Нарізаємо м’ясо слайсами, поливаємо оливковою олією і скроплюємо лимонним соком. При подачі можна прикрасити закуску зеленню.