Карпаччо з курки – 6 рецептів в домашніх умовах

З додаванням коньяку

Додавання алкоголю до страв – явище поширене, і цим вже нікого не здивувати. Коньяк не тільки додає м’ясу пряний аромат, але і робить його значно ніжніше. Ваші рідні неодмінно оцінять приготовану закуску.

Компоненти:

  • 1 кг курячого філе;
  • 0,1 л коньяку;
  • 0,1 кг солі.

Приготування:

  • За два дні до того, як будете готувати карпаччо з коньяком, обов’язково покладіть філе в морозильну камеру. Це значно полегшить процес приготування.
  • Філе збризкуємо коньяком з усіх боків і ретельно обмазуємо сіллю. Не змиваючи маринад поміщаємо заготовку в холодне місце на 2 доби.
  • Паперовим рушником з м’яса витираємо зайву сіль, обмотуємо його марлею і підвішуємо в провітрюваному місці. Ще Через дві доби філе покриється скоринкою.
  • Перед подачею його слід порізати як можна тонше і подавати з овочами і зеленню.
Дивіться також:  Картопля з сиром у духовці - 10 рецептів приготування з покроковими фото
Прокрутка до верху