З додаванням коньяку
Додавання алкоголю до страв – явище поширене, і цим вже нікого не здивувати. Коньяк не тільки додає м’ясу пряний аромат, але і робить його значно ніжніше. Ваші рідні неодмінно оцінять приготовану закуску.
Компоненти:
- 1 кг курячого філе;
- 0,1 л коньяку;
- 0,1 кг солі.
Приготування:
- За два дні до того, як будете готувати карпаччо з коньяком, обов’язково покладіть філе в морозильну камеру. Це значно полегшить процес приготування.
- Філе збризкуємо коньяком з усіх боків і ретельно обмазуємо сіллю. Не змиваючи маринад поміщаємо заготовку в холодне місце на 2 доби.
- Паперовим рушником з м’яса витираємо зайву сіль, обмотуємо його марлею і підвішуємо в провітрюваному місці. Ще Через дві доби філе покриється скоринкою.
- Перед подачею його слід порізати як можна тонше і подавати з овочами і зеленню.