Карпаччо з курки – 6 рецептів в домашніх умовах

З чим їдять карпаччо

Людині, мало знайомому з італійською кухнею, завжди цікаво, з чим їдять карпаччо з курки. Звичайно можна пробувати його незалежно від інших страв. Це відмінна закуска, яка впишеться в будь-меню. Але краще всього воно співіснує із зеленню і овочами.

В оригінальному варіанті карпаччо подають з руколою і помідорами черрі. Незважаючи на це, існує безліч інтерпретацій закуски, тому подавши її із звичайними помідорами, огірками, болгарським перцем або грибами, ви нікого не здивуєте і не образите традиційну рецептуру.

Замість рукколи також страву можна присипати подрібненим кропом, прикрасити гілкою петрушки або викласти м’ясо на листя салату. У будь-якому випадку, смак закуски ви не зіпсуєте, а навпаки, наповніть його новими відтінками.

Дивіться також:  Молода картопля – 10 кращих рецептів
Прокрутка до верху