З якими соусами подавати картоплю фрі?
Поговоримо про те, як зробить її індивідуальною. Мова йде про соусах. Варіацій безліч. Обговоримо три види, які найбільш популярні при подачі картоплі фрі.
Томатний соус
Звичайно, деякі кажуть, що можна використовувати просто кетчуп. Так, можна. Однак спробуйте соус, який описаний нижче.
Склад:
- помідор свіжі 0,3 кг;
- томатний концентрат 3 великих ложки;
- масло соняшнику 2 столові ложки;
- часник 3 зубчики;
- селера 1 черешок;
- спеції.
Приготування:
Соусу виходить досить багато, тому його можна використовувати для інших страв.
- Помідори очищаємо від шкірки, нарізаємо кубиками.
- Слідом ріжемо селера.
- На сковороді розігріваємо масло і відправляємо до нього помідори з селерою.
- Туди ж додаємо часник, пропущений через прес і всі спеції.
- Кладемо томатну пасту, перемішуємо і тушкуємо близько 7 хвилин.
Готуємо на основі сметани
Це ідеальний варіант для картоплі фрі та картоплі по-селянськи.
Продукти:
- 200 г сметани;
- 2 зубчики часнику;
- півпучка кропу;
- трохи солі.
Готуємо:
- Сметану краще брати густу і жирну. Якщо рідка, то загустим сиром.
- Окремо подрібнюємо кріп і продавлюємо на пресі часник.
- Збиваємо до однорідності в окремій ємності сметану, кріп, часник і сіль.
- Легко і швидко отримуємо ідеально смачний соус.
Часниковий соус
Ще одна варіація смачного соусу для картоплі фрі.
Продукти:
- головка часнику;
- 4 великих ложки олії;
- вода кипяченная охолоджена 0,75 мл;
- сіль.
Процес приготування:
- Часник пропускаємо через прес і в ступці змішуємо з сіллю.
- Вливаємо олію, добре перемішуємо, потім додаємо воду.
- Ось такий простий часниковий соус готовий.