Готуємо із замороженого напівфабрикату
Заморожена картопля фрі часто зустрічається на полицях супермаркетів. Незаперечним плюсом є те, що її не потрібно чистити, різати, мити. Як же краще її приготувати? Даний варіант готується як у духовці, так і в мультиварці, скороварці. Виберіть для себе відповідний спосіб.
- Пакет замороженої картоплі (або на вагу);
- Спеції.
Готуємо:
- Перший варіант готування замороженого напівфабрикату буде в духовці. Досить зручний спосіб. Попередньо розігрійте духовку до 210 градусів. Викласти на сухе деко картоплю і поставити в духову шафу. Готувати близько півгодини, постійно струшуючи або перевертаючи.
- Другий варіант підійде тим, у кого є фритюрниця. Тут все просто. Розігріти масло і опустити ґрати із замороженою картоплею на 10-15 хвилин. Вийде хрусткий золотистий картоплю.