Картопля фрі – 9 рецептів смачного приготування в домашніх умовах в духовці, мультиварці і мікрохвильовці.

Готуємо із замороженого напівфабрикату

Заморожена картопля фрі часто зустрічається на полицях супермаркетів. Незаперечним плюсом є те, що її не потрібно чистити, різати, мити. Як же краще її приготувати? Даний варіант готується як у духовці, так і в мультиварці, скороварці. Виберіть для себе відповідний спосіб.

  • Пакет замороженої картоплі (або на вагу);
  • Спеції.

Готуємо:

  • Перший варіант готування замороженого напівфабрикату буде в духовці. Досить зручний спосіб. Попередньо розігрійте духовку до 210 градусів. Викласти на сухе деко картоплю і поставити в духову шафу. Готувати близько півгодини, постійно струшуючи або перевертаючи.
  • Другий варіант підійде тим, у кого є фритюрниця. Тут все просто. Розігріти масло і опустити ґрати із замороженою картоплею на 10-15 хвилин. Вийде хрусткий золотистий картоплю.
Дивіться також:  Буженина з курячої грудки – 6 рецептів, як зробити домашню курячу буженину
Прокрутка до верху