Картопля фрі – 9 рецептів смачного приготування в домашніх умовах в духовці, мультиварці і мікрохвильовці.

Хрустка закуска у фритюрниці

Вище ми вже розглядали варіант приготування картоплі фрі в спеціальному для нього пристосуванні – фритюрниці. Тепер поговоримо про це детальніше. Фритюрниця продається як окремо, так і вбудовані в багато мультиварки і скороварки. Вона складається з чаші для масла і решітки для продуктів. Для приготування фрі в такому пристосуванні потрібно досить багато олії. Однак не варто шкодувати заради такої хрусткої скоринки. Отже, готуємо.

Продукти:

  • півкіло картоплі;
  • масла для фритюру до 1 літра;
  • спеції.

Виготовлення:

  • Розігріваємо масло у фритюрниці до температури 160-180 градусів.
  • Картоплю очищаємо і ріжемо брусочками потрібного розміру.
  • Кладемо шматочки на решітку і опускаємо в гарячу олію на 10-15 хвилин.
  • Просушіть на паперових серветках.
Дивіться також:  Як смачно приготувати цвітну капусту? 10 рецептів
Прокрутка до верху