Хрустка закуска у фритюрниці
Вище ми вже розглядали варіант приготування картоплі фрі в спеціальному для нього пристосуванні – фритюрниці. Тепер поговоримо про це детальніше. Фритюрниця продається як окремо, так і вбудовані в багато мультиварки і скороварки. Вона складається з чаші для масла і решітки для продуктів. Для приготування фрі в такому пристосуванні потрібно досить багато олії. Однак не варто шкодувати заради такої хрусткої скоринки. Отже, готуємо.
Продукти:
- півкіло картоплі;
- масла для фритюру до 1 літра;
- спеції.
Виготовлення:
- Розігріваємо масло у фритюрниці до температури 160-180 градусів.
- Картоплю очищаємо і ріжемо брусочками потрібного розміру.
- Кладемо шматочки на решітку і опускаємо в гарячу олію на 10-15 хвилин.
- Просушіть на паперових серветках.