У фользі
Склад продуктів: кіло картопляних бульб, велика ложка олії оливи, 2 щіпки солі, куркума мелена і чебрець за смаком.

Як зробити картоплю фрі будинку у фользі, розглянемо нижче.
Першим ділом, картопля ретельно очищається від шкірки. Для обговорюваного страви відмінно підійдуть рівні великі бульби. Очищені овочі рубаються рівними брусками, після чого замочуються в крижаній некип’яченої води приблизно на півгодини.
Духовку варто заздалегідь включити розігріватися до 220 градусів.
Деко застеляється широким листом фольги. З боків повинні залишитися звисаючі краї.
Зверху розподіляються картопляні шматочки. Вони повинні лежати на відстані один від одного і не стикатися.
Картопля сбрызгивается маслом оливи із спеціального кулінарного розпилювача. Після цього овоч можна присипати сіллю і спеціями за смаком.
Зверху картопляні шматочки накриваються звисаючими краями фольги.
Спочатку частування запікається 5-6 хвилин при 220 градусах.
Далі температура знижується до 180 градусів, фольга розгортається, і приготування триває ще 13-15 хвилин.
Подається страва з гострим або солодким кетчупом.