У духовці на пергаменті
Склад продуктів: 5-6 великих рівних картоплин, 20 мл якісного масла оливи, по дрібці крупної солі, кмину і меленої куркуми, 1-2 великі ложки томатної кисло-солодкою пасти.

Картопля чиститься, ретельно промивається холодною водою і рубається довгими брусочками. Головне, не робити шматочки занадто товстими, інакше час приготування страви помітно збільшиться. Достатньо товщини 0,7-1 див.
Оливкова олія змішується з сіллю, куркумою і пастою. Коли маса стане однорідною, її можна викладати в миску з картоплею. Потрібно добре перемішати продукти, щоб ароматним соусом виявився покритий кожен окремий скибочка картоплі.
Овочеві шматочки розкладаються на деку, застеленому пергаментом. Додатково змащувати його маслом не потрібно. Зверху картопля посипається кмином.
Деко переставляється в заздалегідь добре розігрітий духову шафу.
Спочатку частування готується на нижньому рівні при 180-190 градусах 17-20 хвилин.
Далі ємність з картоплею переміщається на середній рівень і залишається там до появи на скибочках апетитної рум’яної скоринки.
Перевіряється готовність страви сухий зубочисткою. Картоплю, приготовану за таким рецептом, смачно їсти навіть без додаткових соусів.