Картопля фрі в духовці – 7 рецептів в домашніх умовах

В пакеті в духовці

Склад продуктів: кіло картопляних бульб, жменя світлого кунжуту, дрібна сіль, 60 г сухарній крихти, ¼ ст. рослинної олії, солодка мелена паприка.

  • З овочів знімається шкірка, після чого вони ріжуться соломкою, миються і ретельно обсушиваются.
  • Спеції змішуються з маслом і сухарній крихтою. В отриманій суміші добре обвалюються овочеві скибочки.
  • Підготовлена соломка викладається в кулінарний рукав і зав’язується.
  • Запікається частування при середній температурі трохи менше півгодини.
  • При подачі картопля прикрашається рубаною свіжої зеленню.

    Дивіться також:  Кабачки — 34 рецепта швидкого і смачного приготування вдома
    Прокрутка до верху