Картопля фрі в мультиварці – 5 рецептів в домашніх умовах

Класична картопля фрі в мультиварці

Щоб зробити картопля фрі знадобляться наступні продукти:

  • 6 середніх бульб картоплі
  • 800 мл соняшникової олії
  • сіль

Як приготувати картоплю фрі:

  • Картоплю почистити від шкірки, порізати шматочками.
  • У каструлю налити холодну воду, трохи посолити і покласти туди картопляну соломку на півгодини. Так піде непотрібний крохмаль.
  • Цю каструлю поставити на вогонь і поварити 9 хвилин. Причому, воду, в якій лежала картопля, зливати не треба. Її потрібно буде вилити вже після варіння. До речі, бруски повинні залишитися недовареними.
  • На паперовому рушнику дати картоплі охолонути і висохнути.
  • Залити в каструлю олію і нагріти його, включивши режим «Фрі».
  • Далі акуратно опускаємо картопельку і готуємо до появи золотистої скоринки.
  • Просочити фрі з допомогою паперових рушників.
  • Подавати з овочами, зеленню або соусом до смаку.
Дивіться також:  М’ясо, запечене в духовці — 17 рецептів приготування
Прокрутка до верху