Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Як приготувати з куркою в духовці

Необхідні продукти:

  • кілограм картоплі;
  • спеції за смаком;
  • 0,15 кг сиру;
  • одна цибулина;
  • шматочок курячого філе;
  • чотири ложки майонезу;
  • два помідори.

Процес приготування:

  • Всі зазначені інгредієнти зі списку необхідно нарізати картоплю і помідори кружечками, цибулю кільцями, а філе як більше подобається.
  • Підготуйте форму, першим шаром викладіть туди картоплю, потім курку, зверху цибулю, помідори, промажте все майонезом і нарешті присипте тертим сиром. Зверніть увагу, що всі верстви потрібно приправляти спеціями, наприклад, сіллю і перцем.
  • Приберіть в духовку на 35 хвилин, включивши нагрівання на 180 градусів, і швидше подавайте до столу.
Дивіться також:  Як приготувати курячі шлунки, щоб були м’якими і смачними?
Прокрутка до верху