Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Готуємо з фаршем в мультиварці

Рецепт приготування в мультиварці включає в себе всі ті ж продукти, які використовуються при випіканні в духовці.

Блюдо виходить дуже соковитим, якщо готувати зі свинячим фаршем.

Необхідні продукти:

  • одна цибулина;
  • будь-які приправи за смаком;
  • 0,4 кг фаршу;
  • два помідора;
  • 600 г картоплі;
  • 4 ложки майонезу;
  • близько 100 грам сиру.

Процес приготування:

  • Картопля з фаршем почнемо робити з підготовки останнього. Фарш необхідно присипати спеціями, також можна відразу змішати з цибулею, або використовувати його окремо.
  • Викладіть на дно чаші картопля, подрібнений на кружечки, а потім фарш і цибулю кільцями. Не забудьте злегка посолити, поперчити його і весь шар змастити майонезом.
  • Тепер черга помідор, які нарізаються теж у вигляді кілець і промащуються майонезом. Завершує все – натертий на дрібній тертці сир.
  • Готувати цю страву необхідно 50 хвилин в режимі «Випічка» і не діставати відразу, а дати постояти ще 10 хвилин.
Дивіться також:  Узбецький коржик – 5 рецептів, як приготувати в домашніх умовах
Прокрутка до верху