Готуємо з фаршем в мультиварці
Рецепт приготування в мультиварці включає в себе всі ті ж продукти, які використовуються при випіканні в духовці.
Блюдо виходить дуже соковитим, якщо готувати зі свинячим фаршем.
Необхідні продукти:
- одна цибулина;
- будь-які приправи за смаком;
- 0,4 кг фаршу;
- два помідора;
- 600 г картоплі;
- 4 ложки майонезу;
- близько 100 грам сиру.
Процес приготування:
- Картопля з фаршем почнемо робити з підготовки останнього. Фарш необхідно присипати спеціями, також можна відразу змішати з цибулею, або використовувати його окремо.
- Викладіть на дно чаші картопля, подрібнений на кружечки, а потім фарш і цибулю кільцями. Не забудьте злегка посолити, поперчити його і весь шар змастити майонезом.
- Тепер черга помідор, які нарізаються теж у вигляді кілець і промащуються майонезом. Завершує все – натертий на дрібній тертці сир.
- Готувати цю страву необхідно 50 хвилин в режимі «Випічка» і не діставати відразу, а дати постояти ще 10 хвилин.