Картопля в духовці зі свининою
Картопля в духовці з м’ясом – ще один дуже ситний варіант приготування. М’ясо можна брати абсолютно будь-яку на свій смак.
Необхідні продукти:
- 0,2 кг майонезу;
- 400 грам свинини;
- приправи;
- кілограм картоплі;
- дві цибулини і стільки ж зубчиків часнику;
- приблизно 0,15 кг сиру.
Процес приготування:
- Для початку підготуємо м’ясо, його потрібно нарізати на не дуже товсті шари, приправити спеціями і добре натерти тиском часником.
- Цибулю і картоплю нарізаємо у вигляді кілець і переходимо до викладання.
- Спочатку у форму відправляється м’ясо, потім цибулю змащений майонезом, картопля, яку обов’язково потрібно посолити, поперчити і теж покрити майонезом.
- Покриваємо вміст шаром тертого сиру, сіточкою з майонезу і готуємо 60 хвилин у духовці на 180 градусах.