Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування

Картопля в духовці зі свининою

Картопля в духовці з м’ясом – ще один дуже ситний варіант приготування. М’ясо можна брати абсолютно будь-яку на свій смак.

Необхідні продукти:

  • 0,2 кг майонезу;
  • 400 грам свинини;
  • приправи;
  • кілограм картоплі;
  • дві цибулини і стільки ж зубчиків часнику;
  • приблизно 0,15 кг сиру.

Процес приготування:

  • Для початку підготуємо м’ясо, його потрібно нарізати на не дуже товсті шари, приправити спеціями і добре натерти тиском часником.
  • Цибулю і картоплю нарізаємо у вигляді кілець і переходимо до викладання.
  • Спочатку у форму відправляється м’ясо, потім цибулю змащений майонезом, картопля, яку обов’язково потрібно посолити, поперчити і теж покрити майонезом.
  • Покриваємо вміст шаром тертого сиру, сіточкою з майонезу і готуємо 60 хвилин у духовці на 180 градусах.
Дивіться також:  Скумбрія, маринована в домашніх умовах – 9 дуже смачних рецептів!
Прокрутка до верху