Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах

З майонезом і часником

Інгредієнти: 630 г сирого картоплі, склянка легкого майонезу, 2 – 4 зубки часнику, морська сіль, перець, мелений коріандр.

  • Картопля чиститься, миється і дуже тонко шинкуется.
  • Майонез змішується з меленим коріандром, перцем, морською сіллю і розчавленим часником. За смаком у ароматний соус можна додати й інші свої улюблені приправи.
  • Тонко нашаткована картопля (в ідеалі – молода) у великій каструлі змішується з соусом з другого кроку. Кожен її шматочок повинен просочитися ароматною масою.
  • Підготовлений коренеплід укладається у форму, промазану маслом.
  • Зверху натягується лист фольги.

Запікається страву близько години в добре розігрітій духовці.

Дивіться також:  Свинина в соєвому соусі – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху