Запечена картопля в фользі
Інгредієнти: 5 великих рівних картоплин, приблизно 20 см фольги на кожен бульба.
- У приготуванні такої страви головне – вибрати відповідну картоплю. Бажано, щоб бульби були дуже великими і рівними – овальної форми. Саме такі подаються в мережі кафе «Крошка-картошка».
- Овочі добре миються, але не позбавляються від шкірки. Вони обсушиваются за допомогою паперових рушників, після чого кожен бульба загортається у відрізок фольги.
- Картопля запікається від 40 до 70 хвилин при високій температурі. Точний час готування страви залежить від розміру овочів.
Картопля, запечена у фользі, подається до столу гарячим. Кожен бульба розрізається на дві частини. Його вміст виделкою розмішується з сіллю, спеціями, вершковим маслом. Можна додавати сир, зелень, часник або навіть шматочки м’яса.