Готуємо з сиром покроково
Інгредієнти: кіло сирої картоплі, 4 великі ложки жирного майонезу, стільки ж сметани, 110 г сиру, свіжий кріп, головка цибулі, половина склянки холодної кип’яченої води, сіль, спеції.
- Підготовлена картопля ріжеться четвертинками. Потім вона вариться до м’якості в солоній воді.
- В окремому посуді готується соус із дрібно тертого сиру, майонезу, сметани, солі і спецій. Після перемішування в масу засипаються мініатюрні кубики цибулі і подрібнена зелень.
- Вливається холодна вода.
- Відварену картоплю перекладається в жароміцну форму. Зверху розподіляється весь соус. Кожен шматочок повинен бути покритий заливкою.
Блюдо запікається 35 – 45 хвилин при 190 градусах.