Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах

Готуємо з сиром покроково

Інгредієнти: кіло сирої картоплі, 4 великі ложки жирного майонезу, стільки ж сметани, 110 г сиру, свіжий кріп, головка цибулі, половина склянки холодної кип’яченої води, сіль, спеції.

  • Підготовлена картопля ріжеться четвертинками. Потім вона вариться до м’якості в солоній воді.
  • В окремому посуді готується соус із дрібно тертого сиру, майонезу, сметани, солі і спецій. Після перемішування в масу засипаються мініатюрні кубики цибулі і подрібнена зелень.
  • Вливається холодна вода.
  • Відварену картоплю перекладається в жароміцну форму. Зверху розподіляється весь соус. Кожен шматочок повинен бути покритий заливкою.

Блюдо запікається 35 – 45 хвилин при 190 градусах.

Дивіться також:  Локшина по-флотськи – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху