Печена картопля в духовій шафі
Інгредієнти: 6 великих картоплин, 180 г ріпчастої цибулі, 70 г вершкового масла, 30 мл олії оливи, 60 р тертого сиру, щіпка сушеного чебрецю і паприки, морквина, сіль.
- Великі довгасті картопляні бульби добре миють, але не позбавляються від шкірки.
- Далі вони відправляються в окріп і варяться близько 20 хвилин.
- З картоплин зрізається «верхівка». М’яка середина выскребается маленькою ложкою.
- Витягнута з «човників» м’якоть змішується з обсмаженими до рум’яності кубиками цибулі, приправами, сіллю.
- Картопляні основи наповнюються начинкою з попереднього кроку і посипаються тертим сиром.
Запікаються овочі близько півгодини при високій температурі.