Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах

Печена картопля в духовій шафі

Інгредієнти: 6 великих картоплин, 180 г ріпчастої цибулі, 70 г вершкового масла, 30 мл олії оливи, 60 р тертого сиру, щіпка сушеного чебрецю і паприки, морквина, сіль.

  • Великі довгасті картопляні бульби добре миють, але не позбавляються від шкірки.
  • Далі вони відправляються в окріп і варяться близько 20 хвилин.
  • З картоплин зрізається «верхівка». М’яка середина выскребается маленькою ложкою.
  • Витягнута з «човників» м’якоть змішується з обсмаженими до рум’яності кубиками цибулі, приправами, сіллю.
  • Картопляні основи наповнюються начинкою з попереднього кроку і посипаються тертим сиром.

Запікаються овочі близько півгодини при високій температурі.

Дивіться також:  Галантин з курки – 5 покрокових рецептів приготування
Прокрутка до верху