Картопля в фользі в духовці – 8 рецептів запікання

Курка з картоплею в фользі

Рум’яне, ароматне блюдо, легка в приготуванні. Виходить ситним і апетитним.

Інгредієнти:

  • перець;
  • майонез – 250 мл;
  • олія соняшникова – 2 ст. ложки;
  • окорочок курячий – 2 шт.;
  • сіль;
  • картопля – 950 г;
  • часник – 4 зубки.

Приготування:

  • Присолити стегенця.
  • Обсипати перцем.
  • Промазати майонезом. Перемішати. Відставити промаринуватися.
  • Очистити бульби.
  • Нарізати. Вийдуть кружечки.
  • Всипати сіль.
  • Поперчити.
  • Влити олію соняшникову.
  • Перемішати.
  • Нарізати зубки.
  • В стегенець зробити надрізи.
  • Помістити шматочки часничку.
  • Деко вистелити фольгою.
  • Розмістити картоплю.
  • Викласти курку.
  • Загорнути фольгу.
  • Відправити в гарячу духову шафу (190 гр.).
  • Тепер у багатьох виникне питання: скільки запікати картоплю, щоб вона була соковитою і рум’яної. Для початку потомити її півгодини у фользі. Продукти добре протушатся і просочаться виділяється соком.
  • Потім розгорнути фольгу.
  • Готувати чверть години. За цей час страва покриється красивою скоринкою.
Дивіться також:  Як посолити ікру форелі в домашніх умовах – 6 швидких і смачних рецептів засолювання ікри червоної риби
Прокрутка до верху