Картопля в фользі в духовці – 8 рецептів запікання

Зі скумбрією

Страва, запечене у фользі, має неймовірний аромат і виходить особливо смачною. З картоплею готувати дуже смачно рибу. Скумбрія у фользі з картоплею виходить ніжною, ароматною, з красивою скоринкою рум’яного кольору.

Інгредієнти:

  • перець;
  • скумбрія – 3 шт.;
  • сіль;
  • трави сушені ароматні – 1 ч. ложка;
  • картопля – 11 шт.;
  • морква – 1 шт.;
  • цибуля – 2 головки;
  • лимон – 0,3 шт.;
  • спеції для риби – 1 ч. ложка.

Приготування:

  • Промити рибу. Просушити. Можна скористатися паперовим рушником.
  • Зрізати голову, плавники, хвіст.
  • Очистити черево. Плівок чорних не повинно залишитися, вони надають гіркоту готовому блюду.
  • Взяти ножик. Зробити надрізи на поверхні скумбрії. Глибокі робити не треба.
  • Полити рибу віджатим соком з лимона.
  • Присолити.
  • Обсипати спеціями і травами.
  • Розтерти.
  • Промаринувати чверть години.
  • Цибулю потрібно у вигляді півкілець.
  • Морквина потрібна четвертинками.
  • Картоплю порізати. Потрібні гуртки. По товщині товстими робити не треба.
  • Розгорнути на деку фольгу.
  • Помістити картоплю. Присипати цибулею і морквою.
  • Посолити.
  • Присипати перцем. Злегка перемішати.
  • Розмістити скумбрію.
  • Загорнути. Стик фольги добре якщо буде зверху. Потім легше буде розкривати.
  • Духову шафу до цього часу розігрітий (190 гр.).
  • Поставити деко.
  • Запікати півгодини.
  • Розгорнути. Готувати ще стільки ж часу.
Дивіться також:  Маринад для шашлику – 11 смачних рецептів маринаду для свинини, курки, баранини
Прокрутка до верху