Картопля в фользі в духовці – 8 рецептів запікання

З яловичиною

Завдяки приготуванню в закритому вигляді, продукти просочуються власним соком. Підходить для дієтичного харчування.

Інгредієнти:

  • сіль;
  • яловичина – 370 г м’якоті;
  • олія оливкова;
  • цибуля – 0,5 цибулинки;
  • перець чорний перемелений;
  • картопля – 500 р.

Приготування:

  • На м’ясі можуть залишитися дрібні осколки кісток, тому слід добре його промити.
  • Промокнути рушником.
  • Зрізати прожилки і плівки.
  • Скориставшись кулінарним відбити молоточком шматки. Товщина повинна вийти не більше сантиметра.
  • Порізати. Необхідні порційні шматки.
  • Порубати цибулю. Повинні вийти півкільця.
  • Нарізати картоплю. Знадобляться кубики.
  • Розкачати фольгу. Розмістити на листі.
  • Промазати маслом оливковою.
  • Розмістити яловичину.
  • Вкрити цибулею.
  • Підсолити.
  • Приправити перцем.
  • Викласти картоплю.
  • Підсолити.
  • Загорнути фольгою.
  • Всі краї ретельно защипнути. У процесі приготування пар не повинен виходити.
  • Духова шафа необхідний гарячий (190 гр.).
  • Помістити в піч деко.
  • Готувати годину.
Дивіться також:  Яєчня з беконом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху