З яловичиною
Завдяки приготуванню в закритому вигляді, продукти просочуються власним соком. Підходить для дієтичного харчування.
Інгредієнти:
- сіль;
- яловичина – 370 г м’якоті;
- олія оливкова;
- цибуля – 0,5 цибулинки;
- перець чорний перемелений;
- картопля – 500 р.
Приготування:
- На м’ясі можуть залишитися дрібні осколки кісток, тому слід добре його промити.
- Промокнути рушником.
- Зрізати прожилки і плівки.
- Скориставшись кулінарним відбити молоточком шматки. Товщина повинна вийти не більше сантиметра.
- Порізати. Необхідні порційні шматки.
- Порубати цибулю. Повинні вийти півкільця.
- Нарізати картоплю. Знадобляться кубики.
- Розкачати фольгу. Розмістити на листі.
- Промазати маслом оливковою.
- Розмістити яловичину.
- Вкрити цибулею.
- Підсолити.
- Приправити перцем.
- Викласти картоплю.
- Підсолити.
- Загорнути фольгою.
- Всі краї ретельно защипнути. У процесі приготування пар не повинен виходити.
- Духова шафа необхідний гарячий (190 гр.).
- Помістити в піч деко.
- Готувати годину.