Картопля в мундирі у фользі
Іноді виникає бажання поласувати зовсім простою їжею, наприклад, картоплею,запеченою як в дитинстві в мундирі.
Інгредієнти:
- картопля – 11 бульб;
- розмарин – 11 гілочок;
- олія соняшникова.
Приготування:
- Взяти жорстку щітку. Промити бульби.
- Полити маслом. Розмішати.
- Загорнути кожен бульба у фольгу, розклавши на картоплю гілку розмарину.
- Помістити на решітку.
- Відправити в духовку.
- Запікати годину.
- Режим 190 гр.
По-селянськи
Виходить м’якою, смачною, ароматною. Ви полюбите цю картоплю з першого шматочка.
Інгредієнти:
- сіль – 2 ч. ложки;
- картопля – 11 шт.;
- паприка – 3 ст. ложки меленої (солодкої);
- олія оливкова – 3 ст. ложки;
- перець чорний перемелений – 0,3 ч. ложки;
- часник – 5 зубків;
- сушений орегано – 1 ст. ложка.
Приготування:
- Взяти щітку. Промити бульби.
- Нарізати. Знадобляться часточками. Попередньо картоплю не очищати.
- Влити олію. Підсолити.
- Присипати приправами.
- Подрібнити часник. Скористайтеся дрібної теркою.
- Надіслати до картоплі.
- Змішати.
- Розстелити фольгу.
- Помістити картоплю. Викладати кожен шматочок окремо шкіркою вниз.
- Зверху вкрити шаром фольги.
- Запікати в духовій печі півгодини.
- Режим 200 гр.