Картопля в фользі в духовці – 8 рецептів запікання

Картопля в мундирі у фользі

Іноді виникає бажання поласувати зовсім простою їжею, наприклад, картоплею,запеченою як в дитинстві в мундирі.

Інгредієнти:

  • картопля – 11 бульб;
  • розмарин – 11 гілочок;
  • олія соняшникова.

Приготування:

  • Взяти жорстку щітку. Промити бульби.
  • Полити маслом. Розмішати.
  • Загорнути кожен бульба у фольгу, розклавши на картоплю гілку розмарину.
  • Помістити на решітку.
  • Відправити в духовку.
  • Запікати годину.
  • Режим 190 гр.

По-селянськи

Виходить м’якою, смачною, ароматною. Ви полюбите цю картоплю з першого шматочка.

Інгредієнти:

  • сіль – 2 ч. ложки;
  • картопля – 11 шт.;
  • паприка – 3 ст. ложки меленої (солодкої);
  • олія оливкова – 3 ст. ложки;
  • перець чорний перемелений – 0,3 ч. ложки;
  • часник – 5 зубків;
  • сушений орегано – 1 ст. ложка.

Приготування:

  • Взяти щітку. Промити бульби.
  • Нарізати. Знадобляться часточками. Попередньо картоплю не очищати.
  • Влити олію. Підсолити.
  • Присипати приправами.
  • Подрібнити часник. Скористайтеся дрібної теркою.
  • Надіслати до картоплі.
  • Змішати.
  • Розстелити фольгу.
  • Помістити картоплю. Викладати кожен шматочок окремо шкіркою вниз.
  • Зверху вкрити шаром фольги.
  • Запікати в духовій печі півгодини.
  • Режим 200 гр.
Дивіться також:  Курка в кисло-солодкому соусі по-китайськи – 8 рецептів
Прокрутка до верху