Спосіб приготування в мультиварці
Один з найпростіших способів, якими можуть скористатися навіть діти. Для цього потрібно покласти попередньо вимиті коренеплоди в чашу мультиварки і залити водою таким чином, щоб вона їх лише злегка покривала. Після цього можна скористатися режимами «Варка на пару» або «Гасіння». Кришку електроприладу можна періодично відкривати, щоб стежити за процесом готування. Після того, як пролунає звуковий сигнал, воду зливають, а картоплю подають до столу.
Картопля в мундирі в мікрохвильовці
Для його приготування знадобляться дрібні коренеплоди, рослинна олія, сіль, перець. Картоплю попередньо ретельно миють і витирають насухо. Потім викладають на тарілку з бортиками, яка призначена для СВЧ. Збризкують рослинним маслом, солять і перчать, наколюють виделкою або зубочисткою. Це запобіжить овоч від «підривання». Ставлять в мікрохвильовку, попередньо закривши спеціальною захисною кришкою. Картопля в мундирі в мікрохвильовці готується на потужності 750 від 7 до 11 хвилин, залежно від розміру і кількості овочів. Дані параметри доведеться підбирати і коректувати самостійно для отримання оптимального результату.