Картопля з салом в духовці – 9 рецептів приготування

Варіант запікання на шпажках

Інгредієнти:

  • Картопля середнього розміру – 10 шт.;
  • Сало свиняче листкове – 100-150 гр.;
  • Приправа для страв з картоплі – 1 пакетик;
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  • Картопля промити, обсушити, нарізати кружками 3-4 див.
  • Сало порізати предпочитаемыми шматочками.
  • По черзі на шпажки одягають підготовлені інгредієнти.
  • Змащують рослинним маслом, всю конструкцію і укладають на деко.
  • Зверху посипати сипучими інгредієнтами.
  • Готувати в духовці при температурі 200-220 градусів протягом півгодини.

Готову страву подають в гарячому вигляді з різними соусными приправами.

Дивіться також:  Риба карась – 7 рецептів приготування