Картопляні биточки – 8 покрокових рецептів

Рецепт для тих, хто постить

Апетитні «котлетками», як часто називають симпатичні вироби з картоплі, не обходять увагою і шанувальники пісної, але не менш смачної та поживної їжі.

Склад інгредієнтів:

  • томат-паста — 25 г;
  • картопля — 2 бульби;
  • крабове м’ясо — 300 г;
  • морква;
  • майонез пісний — 50 г;
  • борошно — 200 г;
  • кріп;
  • масло пісне.

Технологія приготування:

  • Відварюємо очищену картоплю до м’якого стану. Не забуваємо солити воду.
  • Остиглі бульби пропускаємо через м’ясорубку разом з попередньо розмороженим крабовим продуктом (паличками). Додаємо в отриману масу нарубану зелень: кріп, петрушку, інші опинилися під руками рослини.
  • Приєднуємо томат-пасту, дрібно натерту моркву, ретельно вимішуємо складу до однорідної консистенції. Сіль тут не потрібна, оскільки її достатньо в крабовому і помідоровому продукті.
  • Нагріваємо в сковороді олію, формуємо однакові биточки, обсмажуємо з обох боків до появи рожевої скоринки.

Для пікантного відтінку страви присмачую його соусом, складеним з пісного майонезу, томат-пасти і дрібно нарубаного кропу.

Дивіться також:  Смажена цвітна капуста на сковороді – 7 рецептів