Кава по-турецьки – 10 рецептів, як готувати смачну турецьку каву

Кава по-турецьки з перцем

  • 1 чайна ложка кави;
  • пара пучок меленого перцю;
  • 5 г вершкового масла;
  • 100 мл води;
  • щіпка дрібнозернистою солі.

Спочатку заварюємо кави. Після перших ознак закипання додаємо перець, олія, солимо. Перемішуємо, поки доводимо до кипіння у другій і в третій раз.

Правильна подача турецького напою

Певні нюанси подачі кави, на думку кавоманів, роблять його смак ще цікавіше. Так, наприклад, вважається хорошим тоном трохи підігріти чашки, в яких буде подаватися напій. До речі, справжній турецький кава прийнято розливати в маленькі фарфорові чашечки, звані «финджан».

Дивіться також:  Грог – 13 рецептів напою в домашніх умовах
Прокрутка до верху