Кава з морозивом – 8 рецептів, як зробити каву гляссе в домашніх умовах

Готуємо з розчинної кави

Якщо ви не дуже любите зернової кави або не вмієте його заварювати, то для приготування смачного напою можна використовувати і розчинний кавовий напій.

Інгредієнти:

  • 2 ч. л. розчинної кави;
  • 2 ложки морозива;
  • кориця;
  • цукор за смаком.

Спосіб приготування:

  • Заварюємо кави звичайною способом. Тобто в чашку насипати розчинну каву, викладаємо цукор за смаком і наливаємо гарячу воду.
  • Приготований кави остуджуємо, зверху кладемо морозиво, а для вишуканого аромату і присмаку додаємо корицю.
Дивіться також:  Ассам – чорний чай: опис, склад, види чаю Ассам, який краще