Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

З куркою і грибочками

В наступному рецепті знову використовують Бешамель. Начинка вже складається з грибів та курки.

Необхідні компоненти:

  • філе птиці (півкіло);
  • макаронні вироби для лазаньї (дев’ять штук);
  • печериці (чотириста грамів);
  • солоні помідори (400 г);
  • цибуля (дві головки);
  • масло з рослинної сировини (50 мл);
  • сир (чверть кілограма);
  • спеції із сіллю.

Покрокове приготування:

  • Цибулю кришать і пасерувати в олії.
  • Курку кришать на шматочки і додаємо до цибулі. Обсмажують близько десяти хвилин.
  • Гриби миють і ріжуть пластинками. Кладуть у сотейник і тушкують, поки рідина не википить. Кладуть сіль за смаком.
  • З томатів знімають шкірку і подрібнюють у блендері.
  • Сир натирають на тертці.
  • Варять соус Бешамель за попереднім рецептом.
  • Змащують маслом глибоку форму. Вона повинна бути квадратної або прямокутної.
  • Наливають Бешамель і розкладають на ньому тісто.
  • Потім кладуть м’ясо з грибами, поливають соусом і присипають сиром.
  • Так роблять зі всіма шарами.
  • Заливають зібрану лазанью помідорним соусом і густо посипають сиром.
  • Форму тримають в розігрітій духовці тридцять п’ять хвилин.

Зверху повинна з’явитися скоринка.

Дивіться також:  Гречка з фаршем – 7 рецептів приготування на сковороді в духовці і мультиварці
Прокрутка до верху