Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Класичне виконання страви в мультиварці

Лазанья в мультиварці виходить такою ж смачною, як в газовій або електронною печі.

Для класичного варіанту необхідні всі ті ж інгредієнти:

  • свино-яловичий фарш (чотириста грамів);
  • цибуля (одна штука);
  • помідорна паста (дві столові ложки);
  • рафінована олія для смаження;
  • спеції із сіллю;
  • упаковка пасти;
  • сир твердої консистенції (140 г);
  • соус Бешамель.

Хід приготування:

  • Цибулю шаткуємо кубиками, кладуть у форму приладу і включають функції «Смаження» або «Випічка», додавши ложку рафінованої олії.
  • Через п’ять хвилин додають фарш, все перемішують.
  • Кидають перець і сіль.
  • Додають томатну пасту і тушкують десять хвилин.
  • Готують соус Бешамель по загальноприйнятому стандарту.
  • Потім збирають лазанью. На дно і стінки вимитої чаші розстеляють пергамент.
  • Далі кладуть тісто, зверху ложкою розрівнюють соус Бешамель. Потім чергу фаршу.
  • Після розподіляють шар тертого сиру і повторюють процедуру знову, поки не закінчиться паста.
  • Кінцевий шар – соус і сир.
  • Включають режим «Випічка» і ставлять таймер на п’ятдесят хвилин.

Готову страву дістають на блюдо і нарізують квадратними порціями.

Дивіться також:  Плов в мультиварці з куркою – 7 рецептів, як приготувати
Прокрутка до верху