Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Додаємо томати з сиром

Для цього рецепта знадобиться певний набір продуктів:

  • фарш з м’яса (половина кілограма);
  • цибулина (40 г);
  • морква (50 г);
  • селера (50 г);
  • томати (140 г);
  • соняшникова олія (три столові ложки);
  • вода (триста мілілітрів);
  • складові для Бешамель;
  • Пармезан (сто грам);
  • шари спеціального тесту (250 г).

Покроковий рецепт:

  • Овочі чистять і нарізають дрібними кубиками.
  • Злегка пасерувати фарш з овочами на сковороді.
  • Помідори ріжуть кубиками. Відправляють до інших компонентів.
  • Вливають воду і тушкують 20 хвилин на помірному вогні.
  • Готують соус Бешамель за традиційним рецептом.
  • Сир натирають.
  • У формі розподіляють Бешамель, потім розташовують шарами тісто і овочі з м’ясом, заправляючи соусом і сиром.
  • Кінцевий шар – Бешамель і подрібнений сир.

Лазанью з сиром і помідорами відправляють в духовку на тридцять хвилин.

Дивіться також:  Філе минтая — 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху