Додаємо томати з сиром
Для цього рецепта знадобиться певний набір продуктів:
- фарш з м’яса (половина кілограма);
- цибулина (40 г);
- морква (50 г);
- селера (50 г);
- томати (140 г);
- соняшникова олія (три столові ложки);
- вода (триста мілілітрів);
- складові для Бешамель;
- Пармезан (сто грам);
- шари спеціального тесту (250 г).
Покроковий рецепт:
- Овочі чистять і нарізають дрібними кубиками.
- Злегка пасерувати фарш з овочами на сковороді.
- Помідори ріжуть кубиками. Відправляють до інших компонентів.
- Вливають воду і тушкують 20 хвилин на помірному вогні.
- Готують соус Бешамель за традиційним рецептом.
- Сир натирають.
- У формі розподіляють Бешамель, потім розташовують шарами тісто і овочі з м’ясом, заправляючи соусом і сиром.
- Кінцевий шар – Бешамель і подрібнений сир.
Лазанью з сиром і помідорами відправляють в духовку на тридцять хвилин.