Класична Лазанья – 7 рецептів приготування в домашніх умовах

Як зробити листи для лазаньї своїми руками

Деякі господині вважають за краще купувати готовий продукт у відділі макаронів, який не вимагає бланшування.

Інші роблять пасту для лазаньї своїми руками з наступних продуктів:

  • курячі яєчка (3 штуки);
  • трохи солі;
  • борошно з пшениці (350 грам);
  • соняшникова олія (40 мл).

Покрокові дії:

  • Борошно просівають і висипають на стіл у вигляді гірки.
  • Формують у центрі виїмку і вбивають яйце.
  • Вливають масло, солять.
  • Все акуратно перемішують.
  • Повинно вийти еластичне тісто.
  • Залишають його на півгодини, а потім ділять на шість частин.
  • Кожну з них тонко розкочують в пласт за розміром ємності для запікання. Залишають підсихати.

Приготовлені листи застосовують в рецепті, попередньо відваривши одну хвилину.

Дивіться також:  Гарнір з гарбуза – 7 швидких і смачних рецептів
Прокрутка до верху